Malo o WordPress-u

Najbolji CMS sustav za izradu web stranica

WordPress je bez konkurencije u svijetu web dizajna

WordPress je najpopularniji sustav upravljanja web-lokacijama ili blogovima koji se upotrebljavaju na webu a podržava ga više od 60 milijuna web stranica.

1912

Brzina

WordPress je jako brz te je stoga jako omiljen u svijetu developera.

1913

``Težina``

WordPress je jako lagan i može se instalirati i na naj slabiji host bez ikakvih problema za korištenje.

1914

Izgled

Ne treba trošiti riječi jer u izgledu mu zasigurno nema premca.

1915

Održavanje

Jako lagan za naučiti (osnove kako ga održavati) kako ispravljati greške.

1916

Cijena

Wodpress je “open source” što znači da je besplatan i može se skinuti direktno sa WordPress stranice.

1917

Jeftina izrada

U koliko se odlučite kupiti web stranicu naj jeftinija izrada web stranice će vas izaću upravo u WordPressu.

Važno

Wordpress je moderan i jednostavan

Responsivan dizajn

WordPress ima mogućnost da web stranica bude responsivna što znači kako web stranicu možete vidjeti na bilo kojem uređaju kao što su lap-top, desktop, mobilni uređaj, tableti……. Bit WordPress-a i jest da omogući pregled web stranice bez obzira koji uređaj koristili i koji web preglednik (web browser) koristili!

Nadogradnja

Nadogradnja WordPress sustava je potrebna kao i za svaki sustav koji se koristi na računali ili web-u. Nadogradnje samog WordPress-a su besplatne no međutim nije preporučljivo ga raditi automatski pogotovo ako imate kompleksnu web stranicu sa internet trgovinom i blogom. Treba naglasiti WordPress sustav i tema koju će za Vas napraviti web dizajner nosu jedno te isto tako da nadogradnja teme i WordPress sustava nisu jedno te isto. Temu koju koristite nadograditi treba Vaš web dizajner!

Priprema

Kako bi mogli izraditi temu za WordPress jako važna stavka jest priprema materijala kao što su nazivi, tekstovi, slike, “keywords” ili ključne riječi koje će ukratko označavati bit same Vaše web stranice.

Timski rad

Web dizajner i klijent moraju imati kvalitetnu komunikaciju, do najsitnijih detalja razjašnjenu ideju i koncept budućeg projekta . Timski rada je jedini način koji omogućava izradu 100% savršene web stranice.

Kodiranje

Sami code web stranice utječe na funkcionalnost te brzinu web stranice. Pri izradi web stranice web dizajner mora biti jako oprezan te stranicu izraditi savršeno kodiranu te optimiziranu.

Sigurnost

Kada vam hakeri “sruše” web stranicu ili još gore da izvuku informacije o vašim klijentima i njihovim kreditnim karticama onda je već kasno. Mi pružamo visoki stupanj zaštite web stranice.

TREBATE WEB STRANICU?

Nema problema tu smo upravo radi toga! Jednostavno kliknite na “Naruči web stranicu” i slijedite upute za narudžbu web stranice!.