Kompletan web dizajn servise

Web Dizajn – Na jednom mjestu sve što trebate

1818

Izrada web stranica

Izrađujemo sve “vrste” web stranica.
1819

Optimizacija

Svi naši radovi su 100% optimizirani.
1817

Responiznost

Sve web stranice su responzivne.

Proces web dizajna

Maksimalno smo pojednostavnili izradu i dizajn te naravno komunikaciju dizajner-klijent

1821
1823

Ideja

Klijent razvija ideju sa dizajnerom do posljednjeg detalja.
1824

Proces sakupljanja podataka

Sakupljamo sve informacije te zadržavamo nabolje odabrani sadržaj.
1825

Dizajn i razvoj

Dizajneri uz nadgledanje klijenta dizajniraju i razvijaju budući projekt.
1822

Finalni Produkt

Finalni produkt se stavlja u "pogon" te se testitaju svi djelovi i segmenti dizajniranog projekta.

Način izrade

Web Dizajn od glave do pete

Izrada i dizajn – Početak

Izrada web stranica počinje analizom potencijalnog tržišta, mogućiš kupaca i klijenata te detaljno istraživanje konkurencije. Sakupljamo i obrađujemo sve marketinške materijale a najbolje izdvajamo i zadržavamo za izradu buduće web stranice. Izrađujemo strategiju do najsitnijih detalja koji će odrediti krajnji rezultat u izradi i web dizajnu! Kvalitetan web dizajn uvijek započinje analizom.

Web Dizajn
Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn

Web dizajn i CMS

Web stranicu ćemo izraditi u CMS (Content Management System) koji je daleko naj bolji i naj moćniji sustav za izradu web stranica. Nakon dogovora sa klijentom, prikupljenih te obrađenih materijala počinje dizajn i izrada web stranica.

Testiranje

Kada je web stranica gotova (tekstovi, slike i dizajn web stranice) klijent dobiva link na koji može testirati izrađenu web stranicu i sve njene komponente. Svaki klijent ima pravo i na izmjene web stranice ili njihovu doradu i nadogradnju. Kada je klijent zadovoljan sa svojom web stranicum krećemo sa postavljanjem web stranice u živo ili online.

Sve tekstove, slike, ikone, logo te kompletnu web stranicu klijent dobiva elektronskim putem tj. link sa kojega može skinuti sve navedeno osim ako klijent traži možemo poslati i fizički na cd-u ili usb stiku. Na ovaj način klijent je zaštićen maksimalno te ako u budućnosti bude problem(hakirana web stranica, virus na host-u……) web stranicu se jednostavno ponovno instalira.

Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn

Web dizajn je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu – također kombinira tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju, te, kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. No, bitna značajka koja web dizajn distancira od grafičkog dizajna jest u izvedbenom dijelu: osim što je potrebno poznavati tehničku prirodu Interneta, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamičke strukture: web stranice su “žive”, granaju se i neprestano obnavljaju. Web-stranica je web dokument pogodan za World Wide Web i internetski preglednik. Internetski preglednik prikazuje web-stranicu na monitoru ili mobitelima. Web-stranica je ono što se prikazuje, ali termin označava i datoteku, često napisanu HTML kodom ili sličnim markup jezikom, čija je glavna funkcija obezbijediti hypertext koji će navigirati prema ostalim web stranicama preko linkova. Web preglednici upravljaju web resursima centriranim oko zapisane web-stranice, poput style sheet-ova, skripti i slika, da bi prikazali web stranicu.

- Kontaktirajte nas -

Bez muke do web stranice sa WDizajn timom.