Optimizacija

Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn

SEO Optimizacija

On-Page SEO, Organska pretraga, Link Building, Lokalni SEO

On Page SEO

Revizijom i detaljnom analizom sadržaja stranice, dodavanjem ključnih riječi te primjenom najnovijih tehnologija prilagođavamo stranicu za tražilice i potencijalne klijente kako bi vas mogli lakše naći na webu.

Organic SEO

Korištenjem ključnih riječi preko web preglednika do vaše web stranice naziva se organska pretraga. Ova vrsta pretrage donosi vam više posjeta, i potencijalno veću prodaju.

Izrada linkova

Jedna od najbitnijih stavki SEO optimizacije jest izgradnja linkova ili link building. Pronaći ćemo web stranice i tvtke sa kojima ćemo povezati vašu, stvoriti mrežu linkova koje vode do vaše web stranice te ostvariti bolji rank.

SEO optimizacija nevidljiva za naše klijente ali je nešto što si ne možete dopustiti ne imati. Ako želite biti viđeni na internetu kada potencijalni kupci traže vaše proizvode i ukoliko želite ozbiljno povećati svoju prodaju SEO optimizacija daje prevagu.

SEO Optimizacija Web Stranice omogućuje kako bi Vaš Brand, proizvod i usluga bili prikazani na najboljim organskim pozicijama u trenutku kada potencijalni kupci na Google, Yahoo, Bing traže proizvode i usluge koje vi nudite.

WDizajn tim pomaže da ostvarite najbolje pozicije prilikom internet pretrage, pomaže da povećate promet na svojoj web stranici, znatno smanjite troškove oglašavanja te da poslujete uspješno.

Ako imate najljepšu Web stranicu na svijetu što vam to znači ako za nju nitko ne zna, niti se prikazuje na rezultatima pretraživanja.

Pronalaženje i čitanje web stranice od strane Google ili nekog drugog pretraživača je najvažnija stvar za web stranicu.

Kako bi vaša web stranica bila pronađena od strane web pretraživača SEO optimizacija je ključna. Studije su pokazale kako 90% svog internet prometa odlazi na tvrtke koje se nalaze na prve tri stranice pretraživanja za traženi pojam.

Dokazano je da ulaganje u SEO optimizaciju ima dugoročno visoke stope povrata na investiciju u odnosu na druge vrste marketinga i promocije.

Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn