Pomoć kako do …….

Izbjegnite frustraciju, ljutnju, gubitak vremena i novca.

1962

Neznate koju web stranicu trebate

Mi razumijemo da nije lako odabrati koju web platformu odabrati. Sve šta se danas stavlja online postoji kategorija u koju se mora uklopiti i Vaša web stranica.
1939

Grafički dizajn

Odabir slika, ikona i posebno logotipa nije jednostavan posao. Znamo klijente koji si izgubili tjedne i mjesece tragajući za grafičkim riješenjima.
2198

SEO optimizacija

SEO optimizacija jest nevidljiva stavka svim našim klijentima bez koje će Vaša web stranica jednostavno biti nevidljiva svim glavnim pretraživačima kao što su Google, Yahoo i Bing.

Profesionalan web dizajn

Samo profesionalan web dizajn štedi vrijeme i novac, radi se opušteno, bez nervoze.

Profesionalan web dizajn

Neprofesionalan web dizajn

Pro dizajn

Profesionalan web dizajn: web stranica ugodna za oko, brza, originalna i optimizirana te doprinosi poslovnosti vaše tvrtke.

Želimo naglasiti loše web stranice mogu učiniti puno štete za vaše poslovanje više nego možete i zamisliti. Ako vaša web stranica izgleda neoriginalno, neprofesionalno, neuredno, kaotično te nisu optimizirane potencijalni kupac će pretpostaviti kako je to odraž vašeg poslovanja i vaše tvtke.
Profesionalne, originalne i dobro dizajnirane web stranice sa jasnom i jednostavnom navigacijom pridonijeti će profesionalnosti i poslovnosti vaše tvtke i krajnjem kupcu dati posebnu sigurnost i povjerenje. To je zasigurno presudan činbenik zašto će kupac odabrati vašu trtku u odnosu na konkurenciju.
Bez obzira na koju se web stranicu odlučili, statičku ili dinamičku, naš tim vas savjetuje od početka do samog kraja procesa izrade i dizajna.

Nepro dizajn

Neprofesionalan web dizajn: web stranica nije u korak sa vremenom, spora, neoriginalna i neoptimizirana te nedoprinosi poslovnosti vaše tvrtke.

Web dizajner - Klijent

U par redaka želimo vam opisati kako mi kao tim radimo sa našim klijentima.

1 na 1

Iskustvo nam je pokazalo kako najjednostavniji način izrade i dizajna je da klijent prati rad web dizajnera u realnom vremenu te odmah ispravlja i korigira sve što klijent smatra nepotrebnim ili potrebnim za promijeniti. Ova metoda se pokazala kao dobitna za nas dizajnere i za klijente. 

Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn

Sa nama do uspjeha!

Nemojte odugovlačiti i gubiti dragocijeno vrijeme. Jednostavno nas kontaktirajte bez ikakve obaveze. Pitajte nas što god želite i što mislite da je vaš interes. Naša dužnost je usmjeriti vas u pravom smjeru i pomoći vam u dobivanju profesionalne usluge. Mi ne tvrdimo kako smo najpametniji, jer nismo, ali smo zato marljivi, imamo dugogodišnje iskustvo, potencijal i dizajnersku drskost te odvžnost.

  • Nema skrivenih troškova
  • Profesionalna izrada i dizajn
  • Rad sa dizajnerom 1 na 1, najbolja metoda dizajner-klijent.
  • Originalnost i povjerenje zagarantirano.

Napravite prvi korak

Kontaktirajte nas te u najkraćem roku primite svoj budući projekt!