Oxygen – WordPress best friend

Oxygen App
Reliability
Ease Of Use
Support
Value
Overall Rating

Oxygen - hybrid software

Oxygen is a tool that enables you to build entire WordPress websites. It is not a page builder or a theme, but a hybrid product that enables you to have more control over what you create.

Oxygen
Oxygen

Oxygen App

Oxygen App dizajniran za WordPress profesionalce i za laike. Najbolji software koji jednostavno oduzima dah sa svojom jednostavnošću ali i kompleksnim modom za izradu stranica. ednostavno, brzo i profesionalno. Oxygen App nije samo jedan u nizu “buildera” na sceni, pričamo o profesionalnom software bez ograničenja. Možete izraditi WordPress stranice za svoje potrebe, možete izraditi za svoje kupce ili izrađene stranice prodavati na web šopovima preko interneta.

Cijena Oxygen App je smiješna ako usporedite sa ostalim programima, njegova cijena je 99$ jednokratno, što znači platite jednom i koristite ga doživotno, sa svim budućim “update-ima” . Trebate pomoć? Tu vam stoje na raspolaganju njegovi developeri, uvijek uslužni i spremni da pomognu. Oxygen App se konstantno nadograđuje i poboljšava a vi sve to dobivate besplatno!