Naš posao

U kratkim crtama što radimo i čime se bavimo:

Web Dizajn
Izrađujemo najljepše i najoptimiziranije web stranice sa garancijom za uspjeh.
Optimizacija u svakom smislu
Sve što radimo jest optimizirano od slika, tekstova do kodova web stranice.
CMS ili........
Izraditi ćemo web stranicu za koju se klijent odluči, naša preporuka jest svakako WordPress i Joomla.
Online trgovina
Izrađujemo najbolje online trgovine od jednostavnih za apartmane pa do složenih kao što je Ebay!
Grafički dizajn
Pod grafički dizajn podrazumijevamo: slike za web stranice, ikone, logo, bannere……
Responzivnost
Naglašavamo da su sve web stranice koje izrađujemo responzivne što znači da ih možete vidjeti na laptopima, pc-ju, pametnim telefonima i tabletu.

Priča o WebDizajn.hr timu

Kako smo počeli i kako je to izgledalo od davne 2010. godine pa do danas

 1. 2010. godine započinjemo sa radom u web dizajnu. WebDizajn.hr Tim ima dva člana te radimo samo izradu web stranica bez grafike. U tim godinama web dizajn nije niti približno izgledao kao danas a web stranice su bile za današnje standarde dosta neugledne. Želim naglasiti kako smo i na samom početku bili dobra konkurencija svim web dizajnerima.

  1968
 2. 2012. godine uz web dizajn započinjemo sa izradom grafičkog dizajna. Moramo naglasiti kako se naš tim istaknuo kaa jedan od boljih za izradu Logotipa te smo izradili 35 logotipa sa različite firme ili njihove web stranice. Zbog profesionalnosti, prekrasnih dizajna u web i grafičkom dizajnu broj naših klijenata brzo raste.

  1967
 3. 2014. godine WDizajn studio nalazi se na prekretnici te dobivamo novog člana, tim sada broji 3 člana. Novi član tima je specijalist za SEO što znači da uz web i grafički dizajn započinjemo sa SEO kampanjama, vršimo SEO optimizaciju te online oglašavanje. Ove godine smo upotpunili sve što je potrebno za web dizajn a to je: izrada web stranica, grafički dizajn te SEO optimizacija.

  1957
 4. 2015. godine imamo rekordan broj klijenata. Dobivamo novog eksperta te WDizajn tim sada broji 4 člana. Novi član je specijaliziran za grafički dizajn te email marketing. Uz standardnu izradu web stranica i izradu grafike sve više smo prisutni u marketingu i oglašavanju koje je specijalizirano za Google, Yahoo i Bing. U mogućnosti smo izvršiti sve zahtjeve klijenata od web-a, grafike do optimizacije.

  1963
 5. 2016. godine dobivamo nagradu za izradu najljepšeg forum. Možemo se pohvaliti kako je forum kompletno izrađen u našem studiju. Posebno se istaknuo kod ili "code" same web stranice te slike koje su izrađene u PhotoShop-u. Najveći užitak nagrade jest taj što su pobjednika birali web dizajneri koji su bili naši konkurenti.

  1965
 6. Danas i dalje pružamo najbolju uslugu u web dizajnu i grafičkom dizajnu. Naše web stranice su prekrasne, brze i optimizirane. Naš tim grafičkih dizajnera ostaviti će Vas bez daha što radi prekrasnih kreacija, originalnosti i brzini izrade. Budite i Vi dio ove uspješne priče, dozvolite da Vam dokažemo zašto smo najbolji bez puno priče več djelima.

  2167
1860

Povjerenje

WebDizajn.hr studio radi i danas, isključivo iz razloga što klijenti imaju veliko povjerenje u nas i naše dizajnerske sposobnosti. I nakon 7 godina smo sa Vama.
1859

Original & Unikat

Svi naši radovi su originalni i unikatni. Niti jedan dizajn ne koristi se 2 puta, nikada. To znači sljedeće: Novi klijent = Novi dizajn. Svaki naš grafiči uradak ima informacije o dizajneru te kome je namijenjen.
1858

Brzina i cijena

Cijena uvijek postoji i nekad nije mala, dizajn koji mi radimo nikada nećete pronaći za cijenu koju mi ponudimo. Naši dizajneri su brzi i efikasni. Sa nama samo možete dobiti više i bolje.

Upoznajte naš tim

WebDizajn.hr tim se sastoji od 4 člana

2258

  Ivan K.

  Profesionalni web dizajner od 2010. godine. Voli web dizajn, internet i more.

  Web Dizajner
  2259

   Anna L.

   Profesionlani grafički dizajner i email marketing. Voli šetati, voli prirodu te meditaciju.

   Grafički dizajner i Email marketing
   2260

    Paula G.

    Expert za SEO optimizaciju te Google ADWords. Voli pomagati te volontira.

    SEO Expert
    2261

     Mihael T.

     Profesionalni grafički i web dizajner. U slobodno vrijeme podučava web dizajn.

     Grafički i Web dizajn

     Mi smo sposoban mladi tim za web i grafički dizajn

     Ne želimo biti naporni te sa puno superlativa zatrpavat ovu web stranicu. Mi smo mladi tim dizajnera sa puno godina radnog iskustva, radili smo za individualce, male firme te mega kompanije. Za nas svaki klijent je poseban izazov.

     Naglašavamo, ne postoji mali i veliki klijent, za naš tim postoji samo izazov koje pred nas stave naši klijenti. Stoga ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas.

     Prekrasne i ugodne web stranice
     Svaka vrsta grafičkog dizajna od ikona, logotipa ili grafike
     SEO optimizacija kompletne web stranice
     Poboljšanje ranka web stranice na top pretraživačima kao što je Google

     WDizajn Studio Vam stoji na raspolaganju

     Ako niste sigurni što pitati ili neznate koja web stranica Vam točno treba, obratite nam se sa povjerenjem.