LOGO ILI LOGOTIP

2D Logo
3D Logo
4D Logo
Imaš pitanje?
Naruči Logo

We Create

BEST CONTENT
DIGITAL WORLD
FOR YOU
PORTFOLIO
HIRE US

Kako

do logotipa?

Vrsta logotipa

U dogovoru sa klijentom određujemo vrstu logotipa.

Ideja

Iznosimo klijentu ideju do najsitnijih detalja budućeg logotipa.

Sadržaj

Detaljno istražujemo te pronalazimo najbolji sadržaj.

Proces izrade

Počinjemo sa izradom logotipa uz nazočnost klijenta.

2167

Što je Logo ili Logotip?

Logotip (grč. λογότυπος = logotipos), odnosno skraćeno Logo, je grafički znak, simbol ili ikona, koji označuje proizvod ili poduzeće. Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga loga je trenutno prepoznavanje proizvoda. Potpuni logo sastoji se od logotipa, ikone i slogana.
Web Dizajn

PROFESIONALAN IZGLED – DIZAJN LOGOTIPA

Izrada logotipa je najzahtjevniji i među najčešćim projektima dizajnera. Za izradu i dizajn logotipa potrebno je da bude originalan,  različit, prepoznatljiv na prvi pogled, prikladan, praktičan i jednostavne grafičke forme te treba komunicirati i govoriti jasnu poruku. Izrada logotipa i dizajn logotipa prema modernim smjernicama u većini slučajeva je u 2D ili 3D formatu. Naravno da to nemora biti i pravilo.

Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn

KAKAV LOGOTIP TREBAM?

Vrlo teško je u par redaka iznijeti profesionalno mišljenje o tome kakav logotip Vi trebate. Potrebno je puno informacija o tome kakav logotip treba izraditi, treba odraditi jako puno istraživanja, sakupiti puno informacija, “dobro protresti” sakupljene informacije te sve to skupa usporediti sa potrebom klijenta. Jako složen i zahtjevan posao koji je i te kako potreban da bi se logotip mogao izraditi.

Web Dizajn | Izrada web stranica | Grafički dizajn

Imamo znanje i iskustvo

Iskoristite naše znanje i iskustvoi u izradi i dizajnu logotipa. Pripremiti ćemo sve potrebno da Vi kao klijent bez opterećenja donesete odluku o izgledu Vašeg budućeg logotipa.

2843

2D

2D logotip je kao neki standard koji se koristi u izradi logotipa no kako smo prije naglasili to je više smernica nego pravilo
2842

3D

Sve više imamoupita za izradu 3D logotipa jer je u modi i dosta izgleda moderno. 3D logotip jest i složeniji za izradu tako da mu je i cijena izrade veća