GRAFIČKI DIZAJN

Izrada Logotipa, ikona i slika za web stranice

2775
Postoji više vrsta riješenja za izradu logotipa. Ono što vi trebate jest odlučiti se za vrstu logotipa i njegovu namjenu i primjenu. Mi smo Vam napravili primjere kakav logotip može biti.
2776
U nastavku smo vam pripremili sve potrebno kako doći do logotipa. Naravno uvijek nas možete kontaktirati sa pitanjima oko izrade, brzine izrade, formata, dimenzija i svega što želite znati. Dizajneri tome i služe a komunikacija je jedan od najvažnijih detalja u izradi i dizajnu.

Prvi dojam

Nikada ovo nemojte zaboraviti jer prvi dojam se postiže samo jednom i to prvi put.

Nikada nećete imati drugu priliku
ZA PRVI DOJAM
za prvi dojam
z a p r v i d o j a m

NIKADA NEĆETE IMATI DRUGU PRILIKU ZA PRVI DOJAM!

Naš dizajn prilagođen Vašim potrebama tako da dobijete lijep ali i praktičan proizvod, baš kakav i treba da bude. Osmislit ćemo izgled Vašeg logotipa, vizitke, plakata, letaka, oglasa… Radimo i cijele kampanje, osmišljavanje kompletnih brendova ili slika za web stranice.
Vaše marketing potrebe su jedinstvene kao što je i vaše poslovanje i web stranica. Grafičko dizajniranje je puno više od atraktivnog logotipa, vizitke ili web stranice. Izradite i pošaljite pravu poruku, komunicirajte ju kroz prave medije i neka sve bude protkano kroz profesionalno grafičko oblikovanje.
Ako se odlučite za izradu u grafičkom dizajnu ne zaboravite : NIKADA NEĆETE IMATI DRUGU PRILIKU ZA PRVI DOJAM. Sve vizualno mora biti savršeno te prekrasno za oko. Često mijenjanje vizualnog identiteda nije dobro za web stranicu ni sa posao koji vodite. Vizualni identited treba odraditi jednom ali da bude za pamćenje.
Web Dizajn

FORMAT U KOJEM FORMATU ĆU DOBITI LOGOTIP ILI SLIKU?

 

Logotip ili slike izrađene za web stranicu se pohranjuju u više formata a mi smo odbrali standardne i najbolje.

Finalnu verziju grafičkih fajlova šaljemo na vašu e-mail adresu ili, ako ste tako odredili, šaljemo poštom na CD-u. Logotip i sve druge grafičke projekte šaljemo u tri (3) grafička formata:
.png (u rezoluciji za ekran, 72 dpi), u vektorskim formatima: .eps (u rezoluciji za tisak, 300 dpi) te u formatu .ai (u rezoluciji za tisak, 300 dpi).

Svaka tiskara ili web studio te fajlove može s lakoćom prebaciti u druge formate (.jpg, .pdf, .psd…).  U koliko želite i mi vam možemo prebaciti u format koji vi želite.

LOGOTIP

KAKAV LOGO NARUČITI?

LOGOPRIMJERI ZA IZRADU – SLOVO W

 

Ovo su primjeri u izradi logotipa koji su izrađeni upravo kako bi Vam bilo jednostavnije odabrati budući logotip! Naravno to su samo primjeri te za izradu i dizajn logotipa granice ne postoje. U ovom primjeru koristili smo veliko slovo “W” kao bazu logotipa. Bit izrade nalazi se u Vašem ukusu, potrebi te našem znanju i iskustvu.

Web Dizajn